943096.jpg

Sain näitä kalligrafi juttuja tyttäreltäni Kiinan tuliaisina, nehän ovat niin ihania, ettei raski edes käyttää. Tälläisessä silkkisessä boxissa on kynille teline, pikkuinen kulho,johon voi laittaa väriä. Sitten on hierrinkivi, jota olenkin käyttänyt. Pari kappaletta leimasin kiviä, niihin pitäisi vielä kaiverruttaa nimikirjaimet. Tuo musta tanko on mustaa väriä ja pikkuinen kannellinen astia ja lusikka.

943108.jpg

943089.jpg

Tässä on vielä kuvaa noista väreistä ja pensseleistä.Pensseleitä en ole vielä avannut, nekin ovat ihan kauniita paketeissaan. Vasemmalla on sinettilakkaa ja siihen leimasin.Lakka ja leimasin ovat kyllä ihan Suomesta ostettuja.


943077.jpg

Vielä mustat väritangot lähikuvassa. Niissä on vielä kelmut ja hintalappukin, kun en ole raaskinnut avata. Ovat niin kauniita.
943080.jpg

Näissä väreissä on kuvana kiinalaisia horoskooppeja.

943087.jpg

Näitä värejä olenki sitten hiertänyt tuolla kivellä, kuten näkyy joku on jo selvästi kulunut. Tuohon hierrinkiveen laitetaan tilkkanen puhdasta vettä ja sitten tuota kiveä hierretään siihen, kunnes on sopivan tuntuista käytettäväksi. Nämä kaksi viimeistä kuvaa on väreistä, joita löysin Singaporesta.